Nyári szolgáltatásaink

Zöldterület tervezéstől a gondozásig egy kézben

Minden igényhez a megfelelő megoldás

 • Professzionális zöldterület gonozás
 • Növényvédelem
 • Gyomirtás
 • Tápanyag utánpótlás
 • Öntözés
 • Kerttervezés

Jöhet a tavasz!

Gyakorlott szakember gárdával a Maschinenring - Magyarország egész területén - rendelkezésére áll. Zöldterület szolgáltatásainkat cégek, intézmények és magánemberek számára egyaránt kínáljuk.

 

A pázsit állapota a fenntartási színvonal legszembetűnőbb mércéje. Fenntartása akkor megfelelő, ha biztosítva van a területnek megfelelő:

Fűnyírás

A fű rendszeres kaszálásával az esztétikus kinézet mellett elősegítjük a gyomok, valamint a gomba- és baktérium elleni védekezést.

Gyepszellőztetés

A tél elmúltával érdemes a szellőztetést elvégezni, melynek során eltűnik a régi vágási maradvány, a felszakított gyökerek sarjadzásnak indulnak, ami kedvez a fűfelület besűrűsödésének.

Tápanyag utánpótlás

A tápanyagban gazdag talajban a fű ellenállóbb lesz, gyorsabban növekedik és szebb színe is lesz. A tápanyag utánpótlást ideális esetben évi 3 alkalommal érdemes elvégezni, kombinált-vagy vegyszeres műtrágyával.

Gyomirtás

A gyomok elrontják az egységes gyep látványát, leárnyékolják és elnyomják a füvet, így azok eltávolítására megfelelő herbicidet érdemes alkalmazni, meggátolva ezzel a gyomok növekedését, elszaporodását.

Öntözés

Igényes, szép pázsitfelületet öntözés nélkül nem lehet kialakítani és fenntartani. Megfelelő öntözés mellett a növények gyökerei mélyre hatolnak így a szárazabb idővel szemben is ellenállóbbak lesznek. Igényeinek megfelelő öntözőrendszer megtervezésében és kiépítésében is számíthat ránk!

Virág- és cserjeágyások gondozása

A metszés, trágyázás, rendszeres gyomirtás, talajlazítás, kártevők elleni védekezés mind az elvégzendő feladatok közé tartozik. A könnyebb kezelhetőség, esztétikus kinézet érdekében javasoljuk az ágyások geotextíliával való fedését, mulccsal való borítását, mellyel a gyomosodást könnyedén megakadályozzuk és a talaj nedvességtartó képességét is növeljük.

Fa gondozás és ápolás

A fák lombozata fontos szerepet tölt be a klíma-és környezeti egyensúly fenntartásában, továbbá hozzájárul az emberi kikapcsolódáshoz és pihenéshez a szabadban, ezért rendszeres egészségi állapotuk ellenőrzése és folyamatos ápolásuk elengedhetetlen.

A Maschinenring a fák metszése, gondozása mellett a pótlást, az esetleges eltávolítást és az újratelepítést is vállalja.

Kert-és tájtervezés, kivitelezés, fenntartás

Minden lakó-, ipari- és irodaparkban magas színvonalon biztosítjuk zöldterület gondozási szolgáltatásunkat. Ön megálmondja, mi megtervezzük, kivitelezzük és fenntartjuk.

Tevékenységeink közé tartozik:

 • Tereprendezés, gépi földmunka, talajcsere, bozótirtás
 • Kerttervezés, kertépítés, kertfelújítás
 • Öntözőrendszer tervezés, kivitelezés, téliesítés
 • Kerti tó, kerti patak, csobogó, vízesés, fürdőtó kialakítás
 • Füvesítés, gyepszőnyeg fektetés
 • Növénytelepítés
 • Szaktanácsadás

Szakmai hozzáértésünk, rugalmas hozzáállásunk, korszerű felszereltségünk biztosítékai a jó együttműködésünknek, melyre garanciát is vállalunk.

Érdeklődés

Infó

Kapcsolat Központ (Székhely)

Maschinenring Magyarország Kft

Kossuth Lajos u. 5
H-2870 Kisbér

 

Tel: +36 (34) 552 191

Fax: +36 (34) 552 192

 

office@maschinenring.hu